Een dagje uit? Zee, zon, strand!

Vakantie is een moment van rust, soms van reizen, maar vooral van genieten.
 

Nederland

Te vaak denken we dat dat genieten alleen in het buitenland mogelijk is. Terwijl heel wat buitenlanders precies daarvoor naar de Nederlandse stranden komen. Vanwege de strandactiviteit, de zee, de heerlijke omgeving en het relaxte leven.
Ouddorp biedt voor iedere bezoeker activiteiten op het strand. Mede dankzij een strandtent die het de bezoekers zo naar hun zin maakt dat ze niet meer naar huis willen.
 

Strand activiteit

Een dagje aan zee is meer dan de hele dag in het zand liggen en genieten van de zon. Het betekent ook de zee in gaan om af te koelen en te zwemmen. Om heerlijk te lunchen of gewoon van een drankje te genieten op een leuk terras.
Ouddorp voegt daar aan toe dat het een activiteiten strand heeft. Een strand waar je kunt powerkiten en kitebuggyen. Waar surfers hun hart op kunnen halen en waar je heerlijk kunt genieten van badminton of een ander spel.
 

Zee

Voor een deel van ons zijn de strand en de zee op zijn mooist als het waait of zelfs bijna stormt. Dat biedt wat betreft strandactiviteiten zeeland heel andere kansen aan. Heerlijk uitwaaien, genieten van die stormachtige zee. Kitesurfers en blokarters vinden op zo'n moment ook hun weg naar het strand. 
Eigenlijk is de zee altijd mooi en kan een strand altijd bekoren. Het hoeft niet direct zonnig en druk te zijn. Dat is niet voor iedereen een uitje.
 

Genieten

Waar het in Ouddorp om gaat is dat pure genieten. Genieten van een heerlijke dag of een korte vakantie. Heel even weg van de drukte van het bestaan en opgaan in de geluiden van de zee. Bij het genot van een fris drankje of een warme kop koffie. Geheel naar wens. Ouddorp beschouwt haar bezoekers als gasten en zorgt goed voor hen. Zodat ze zich op hun gemak voelen en die rust ook kunnen vinden.

Want, hoe leuk allerlei strandactiviteit ook is, soms is in alle rust kijken hoe de zee tekeer gaat net zo ontspannend en tegelijkertijd ook activerend. Dat is geheel afhankelijk van de persoon. De entourage heeft de natuur ons geschonken. De gastvrijheid en de zo perfect mogelijke verzorging daar voelen wij in Ouddorp ons verantwoordelijk voor. Opdat u met heel veel plezier aan uw bezoek aan ons terug denkt.

Neem contact op